Inschrijven

Hoe doen we dat bij Dance d’Alí?

De meeste cursisten komen eerst langs voor een proefles. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt met de dansstijl, het niveau en de docent. Daarom nodig we geinteresseerden ook altijd van harte uit om eerst een gratis proefles te volgen.

Mocht de les je aanspreken, dan krijg je na de les het inschrijfformulier mee. Deze kun je ingevuld retourneren aan één van de docenten. Aansluitend vragen we je het cursusbedrag over te maken vóór de eerstvolgende dansles. Let op, je ontvangt hiervan geen factuur.

Ben je iemand die al les bij ons volgt?

Dan vragen we je om voor de start van het nieuwe seizoen het cursusbedrag over te maken. Uiterlijk 30 september dient dit bedrag op onderstaande rekening te staan.

NL 79 INGB 0000 48 30 16
tnv. I.M. Ali te Groningen

Voor alle cursussen zijn onze meest recente algemene voorwaarden van toepassing.

Mocht je vragen hebben, gebruik dan het contact formulier of stuur een mailtje naar ilona@dancedali.nl.

Stichting Leergeld

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen.

We werken samen met Stichting Leergeld. Hierdoor wordt het cursusbedrag geheel of gedeeltelijk betaald uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Stichting Leergeld ondersteunt schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens. Hierdoor kunnen alle kinderen bij ons mee doen. Kijk voor meer informatie op de website van stichting leergeld

Lees verder over